Om oss

Vi leverer heisteknisk rådgivning

BMA Heisteknisk Rådgivning AS er et nøytralt heisteknisk rådgivningsfirma med lang erfaring.

Vi har god kjennskap til aktørene i markedet og har lang erfaring med forvaltning av heisporteføljer. Vi forvalter heiser for både store og små eiendomsbesittere, samt for kommunale og offentlige virksomheter. BMA har bred kompetanse innenfor fagområdet; fra ingeniørkompetanse til praktisk kompetanse fra «sjakta», ledererfaring fra internasjonale heisbedrifter og tradisjonell montørerfaring.
Teknisk konstruksjonserfaring, installasjonserfaring og marked-/salgserfaring.

Vi kjenner godt til de ulike løsningene i de store heisbedriftene, og kan gi råd om hva som passer akkurat dine behov, i ditt bygg.

BMA hjelper sine kunder med å finne den optimale løsningen for heiser og rulletrapper.

Rådgivningsvirksomheten startet i 1991 av Bjørn M. Andresen. Hovedkontoret er sentralt plassert i Oslo sentrum, og selskapet er i dag eiet av Øystein Ueland, som også er daglig leder.

Vi er pr. dags dato 8 ansatte, inkludert et kontor i Bergen. Våre ansatte kan bistå med prosjekter vedørende personheis, vareheis, brannmannsheis, løfteplattformer, trappeheis, handicapheiser, rulletrapper og rullebånd og offshoreheiser mm.
Oppdrag utføres over hele landet.

 

Vårt mål

BMA har som mål at eierne og brukerne får en trygg og pålitelig heis med maksimal driftssikkerhet og med lavest mulig kostnader.

  • Riktig produkt på riktig sted
  • Maksimal driftssikkerhet
  • Korrekte driftsutgifter
  • Positive brukere og leietakere

Fornøyde brukere gir fornøyde eiere

Våre kunder

Vi tar vare på våre kunder og passer på at de får den beste rådgivningen de har krav på. Med vår ekspertise og 20 år i faget sørger vi for at våre kunder har de tryggeste heisene. Vi hjelper:

  • Eiendomsselskaper
  • Driftselskaper
  • Kommuner
  • Offentlige og private aktører
  • Sameier
  • Borettslag

Trenger du rådgivning? Vi hjelper deg.

Våre ansatte

Øystein Ueland

Daglig leder og senior heisteknisk rådgiver

Daglig leder og eier av BMA heisteknisk rådgivning siden 2006. Han er godkjent heisinstallatør, og har over 40 års erfaring i bransjen som heismontør, teknisk sjef, eier, leder, direktør og rådgiver. Øystein er lidenskapelig opptatt av heiser og regelverk, og deltar i en rekke offentlige utvalg og komiteer relatert til heis og løfteinnretninger- blant annet leder av Standard Norges komite for heiser og løfteinnretninger.

Mobil: +47 902 36 393

Epost: oystein.ueland@bma.no

Kine Faldin

Kontorsjef
Kine har jobbet som kontorsjef i BMA siden 2013, og er ansvarlig for administrasjon, miljø og kontor. Hun følger opp kunder og leverandører – ta gjerne kontakt ved spørsmål om feks. serviceavtaler, fakturaer, tilbud, drift mm.

Mobil:  +47 905 93 398

Epost: kine.faldin@bma.no

Frank Bratten

Senior heisteknisk rådgiver
Frank er vår mann i Bergen med snart 40 års erfaring i heisbransjen. Han er godkjent heisinstallatør og har erfaring med både landheiser, offshore og skipsheiser og løfteplattformer. Han har jobbet som heismontør, arbeidsleder og formann for service- og montasjeavdeling før han i 2015 startet som rådgiver hos BMA Heisteknisk rådgivning AS.

Mobil:  +47 915 61 882

Epost: frank.bratten@bma.no

Steinar Gundersen

Senior heisteknisk rådgiver
Steinar har jobbet som heisteknisk rådgiver i BMA siden 2016, og han har mye erfaring med kommunale kunder og prosjekter- både med prosjektledelse- ytelsesbeskrivelser og utskiftninger, samt rammeavtaler for service. Han er vår ekspert på trafikkanalyser. Han har lang erfaring i faget både som heismontør, arbeidsleder, salgssjef og rådgiver.

Mobil: +47 901 37 675

Epost: steinar.gundersen@bma.no

Kjetil André Bang Throndsen

Senior heisteknisk rådgiver
Med bakgrunn som heismontør, og senere sivilingeniørutdannelse, har Kjetil ansvar for søknadsprosesser og kvalitetssystem her hos BMA. Som rådgiver og prosjektleder følger han opp kunder og leverandører i både små og store prosjekter.

Mobil: +47 469 05 914

Epost: kjetil.throndsen@bma.no

Stian Askmann-Olsen

Senior heisteknisk rådgiver
Stian har erfaring fra heisbransjen både som heismontør, selger, teknisk konsulent og rådgiver. Han har god kompetanse på både heis, løfteplattform og rulletrapper. Stian følger som prosjektleder daglig opp både byggeprosjekter, driftssjefer, kunder og serviceleverandører.

Mobil: +47 951 91 567

Epost: stian.olsen@bma.no

Remi Wisting-Myhre

Senior heisteknisk rådgiver
Remi har erfaring som heismontør, salgssjef og fagansvarlig heis/rulletrapp før han begynte som rådgiver hos oss i BMA. Han er både prosjektleder og rådgiver, og holder sikkerhetskurs for både vektere og driftspersonell.

Mobil:  +47 916 21 557

Epost: remi.wm@bma.no

Henny Skottevik

Kontormedarbeider

Mobil: +47 22 17 30 00

Epost: heisteknisk@bma.no

Marihaug Regnskap AS

Regnskapsfører

 

Epost: heisteknisk@bma.no

Kontakt oss